3D rubberen vloermatten No.77 voor TOYOTA YARIS II 2005-2011 (3 stukken)

 

3D autovloermatten met een hoge rand (ongeveer 4 cm), die perfect zijn aangepast aan de vloer van uw auto. Ze zijn geproduceerd van slijtvast anti-slip elastomeer (TPE), dat voor een lange levensduur en hoge slijtvastheid zorgt. De matten zijn bovendien gemaakt van ecologische materialen zonder geur en zijn heel gemakkelijk te reiningen.

€ 52,95
SKU:
77408401

Autovloermatten serie No.77 – uniek ontwerp en eenvoudig in gebruik

De hoogste kwaliteit en slijtvastheid - gebruik van innovatieve plastics inclusief plastic elastomeer (TPE) zorgt voor de langste levensduur en beste slijtvastheid in de markt. Autovloermatten No.77 behouden ook bij lage temperaturen hun volledige flexibiliteit.

Modern ontwerp en hoge prakticiteit – autovloermatten No. 77 zijn een combinatie van aantrekkelijk design en volledige prakticiteit. Dankzij het gebruik van hoge zijkanten met een hoogte tot 4 cm blijft het interieur ook tijdens de meest veeleisende weersomstandigheden schoon.

De vorm van de autovloermatten zijn perfect aangepast aan de vloer van uw auto – dankzij laser-scantechniek passen de autovloermatten No.77 perfect in uw auto.

Stabiliteit en veiligheid - toebehoren voor de autovloermatten No. 77 met een set stoppers aangepast aan de originele bevestigingsplaatsen in uw auto zorgen voor het hoogste niveau van stabiliteit, ook bij hevig remmen. De matten zijn bovendien geproduceerd van ecologische, geurvrije materialen en laten zich gemakkelijk reinigen.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Prijs € 52,95
Art.nr. 77408401
Product Naam 3D rubberen vloermatten No.77 voor TOYOTA YARIS II 2005-2011 (3 stukken)
Gewicht 3.0700
Manufacturer FROGUM
Automerk TOYOTA
Automodellen YARIS